Eesti Bubble Mosaic

31.01.2021 17:08 Gagarin 3579 6
Eesti Bubble Mosaic

Lähenevad valentinipäev ning iseseisvuspäev. Sõprade- ja armunute päevaks sobib suurepäraselt meie erksavärviline mosaiigimiks (viide kommentaarides). Iseseisvuspäevaks oleme ette valmistanud temaatiliste komplektide seeria  Eesti rahvusmotiivides Bubble Mosaic tehnikas mosaiigimagnetite iseseisvaks valmistamiseks. Komplekte rukkilille, pääsukese ja südamekujuliste toorikutega saab tellida nii eraldi kui kolmekaupa teie valikul. Komplekti kuuluvad puidust alus magnetiga, eelnevalt ahjus sulatatud klaasist elemendid ning liim. ...

Komplekt on meelepärane ajaviide ning sellest saab hea kingitus mitte ainult neile, kellele meeldib oma kätega ilu luua, vaid sellest võib saada ka hea idee meistriklasside läbiviimisel nii koolides ja lasteaedades kui ka täiskasvanutel.

Ühe toorikuga komplekt maksab 7 eurot, kolme toorikuga - 18 eurot. Komplekte saadame pakiautomaatide kaudu igasse Eestimaa nurka. Komplekte saab valida ning tellida, täites tellimusvormi lingil: LINK