Eesti Bubble Mosaic

31.01.2021 17:08 Gagarin 5070 7
Eesti Bubble Mosaic

Iseseisvuspäevaks oleme ette valmistanud temaatiliste komplektide seeria  Eesti rahvusmotiivides Bubble Mosaic tehnikas mosaiikmagnetite või võtmehoidjate iseseisvaks valmistamiseks. Komplekte rukkilille, pääsukese ja südamekujuliste toorikutega saab tellida nii eraldi kui kolmekaupa teie valikul. Komplekti kuuluvad puidust alus magnetiga või rõngaga, eelnevalt ahjus sulatatud klaasist elemendid ning liim. ...

Komplekt on meelepärane ajaviide ning sellest saab hea kingitus mitte ainult neile, kellele meeldib oma kätega ilu luua, vaid sellest võib saada ka hea idee meistriklasside läbiviimisel nii koolides ja lasteaedades kui ka täiskasvanutel.

Hind alates 5 eurot. Komplekte saadame pakiautomaatide kaudu igasse Eestimaa nurka. Komplekte saab valida ning tellida, täites tellimusvormi lingil: https://forms.gle/iWCztPuE2on7E2ju6


Magnetid

Magnetid

Magnet

Magnet

Magnetid

Magnetid

Magnet

Magnet

Magnet

Magnet

Võtmehoidja / брелок

Võtmehoidja / брелок

võtmehoidjad / брелки

võtmehoidjad / брелки