Meisterklass lastele „Termoplastist võtmehoidja“

30.12.2019 15:04 Gagarin 3853 0
Meisterklass lastele „Termoplastist võtmehoidja“

Reedel 20. jaanuaril algusega kell 12.00 kutsume huvilisi termoplastist esemete valmistamise meisterklassi.

Termoplast on imeline materjal, mis võimaldab lastel, kel on minimaalsed oskused joonistamises ja värvimises endale iseseisvalt vajalik asi teha. Näiteks: võtmehoidja, telefoniümbrise, kuloni, prossi, külmkapimagneti ...

Eelnevat kogemust tööst taolise materjaliga pole vaja. Samuti pole nõutav ettevalmistus ja tõsised kunstianded ja -oskused.

Võtmehoidja saab valmistada erineva kuju ja kujutisega, milleks on, kas multika või arvutimängu kangelane, lemmikmänguasi. Võimehoidja peale saab lisada teksti, embleemi ja valmistada see erinevas tehnikas. Lapse fantaasial piiranguid ei ole.Tegeluse kestus on 1 tund. Meisterklassi osatasu on 7 eurot inimese kohta. Lapsed 5+. Osavõtuks on vajalik registreerimine, seda saate teha SIIN