Meisterklass „Mosaiik“

31.12.2019 19:13 Gagarin 4246 0
Meisterklass „Mosaiik“

Mosaiigi meisterklassist osavõtja saab valmistada enda jaoks ka latern-küünlajala, mis annab jumet korteri, suvila või maakodu sisustustuseks. Küünla valgus, mis helendab läbi laternaklaasi muudab koduse atmosfääri soojemaks, mugavamaks, meeldivamaks. Meisterklassile registreerimise ajal valib osaleja ise kahe laternatooriku vahel.

Tooriku hind, mille kõrgus on 24 cm,  kuulub osamlusmaksu sisse.

Meisterklassi algus on 5. jaanuar kell 15.30. Tegeluse kestus on 3 tundi. Lapsed10+.

Meisterklassi osatasu on 25 eurot inimese kohta (lapsevanem koos lapsega, kes tegelevad ühe tööga 25 eurot). Neile, kes on osa võtnud vähemalt ühest meisterklassist perioodil 27. detsember 2019 kuni 2. jaanuar 2020, saavad 5 eurot allahindlust. Ettemaks pole nõutav. Tasustamine toimub õppetunni lõpus. Tasustamist saab teostada sularahas, tasudes pangakaardi või -ülekandega.