Projekt "Family Learning"

27.11.2022 20:46 Gagarin 1358 25
Projekt "Family Learning"

Seega on meie suur rahvusvaheline projekt “Pereõpe” ERASMUS+ programmi raames lõppenud. Meie rahvusvaheline meeskond (Eesti-Läti-Bulgaaria) tegeles kaks aastat vanemate ja laste ühise loomekasvatuse õppimise, analüüsimise ja populariseerimisega. Toimus suur hulk kohtumisi, kõikides kolmedes riikides peeti palju ühisüritusi, millest võtsid osa kohalikud elanikud...

Me tutvusime projekti partnerite, teiste kohalike organisatsioonide, omavalitsuste kogemustega selles valdkonnas. Selle kogemuse analüüs võimaldas üldistada ja süstematiseerida perehariduse korraldamise põhimõtteid. Projekti raames toimunud lõpukohtumised näitasid, kuidas selle tegevuse tase on partnerorganisatsioonide seas kasvanud. Et selle kaheaastase töö kogemus oleks kasulik mitte ainult kolmedele projektis osalevatele organisatsioonidele, oleme koostanud avalikult kättesaadavad metoodilised teemajuhised. Need soovitused võimaldavad kõigil korraldada sama tegevust samm-sammult ja kvaliteetselt ning teha samal ajal minimaalselt vigu. Soovitused on mitmekeelsed (inglise, bulgaaria, läti, vene keeles), seega on need kasulikud paljudele organisatsioonidele ja pedagoogidele erinevatest riikidest: LINK

Rohkem infot projekti kohta leiad SIIT

Projekti toetab Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuur Erasmus+ programmist www.euroopanoored.eu

Project "Family learning" Number: 2020-1-EE01-KA204-077979 Erasmus + Programm KA204 - Strategic Partnerships for adult education.